Svetovalnica
Svetovalnica Natisni

SVETOVALNA SLUŽBA V VRTCU KEKEC GROSUPLJE

Spoštovani starši!

Vsi skupaj smo se znašli v nenavadni situaciji, ki nam je tuja, saj se z njo še nismo soočali in nas pušča v negotovosti. Ob tem se nam postavljajo različna vprašanja v zvezi s trenutno situacijo in sprašujemo se, kaj nam bo prinesla prihodnost in kdaj se ponovno vidimo in srečamo v našem vrtcu. 

Naj vam povemo, da bomo z vsemi dejavnostmi svetovalne službe (obravnave otrok s posebnimi potrebami, logopedske obravnave in svetovanja staršem in strokovnim delavkam,…) nadaljevali, ko se bodo vrata našega vrtca ponovno odprla.

Sedaj pa, ko preživljate ves čas s svojimi otroki doma, se lahko ob tem srečujete z marsikatero težavo, stisko ali vprašanjem. Če bi potrebovali pomoč, se lahko obrnete na našo svetovalno službo, ki je preko elektronske pošte ali eAsistenta dosegljiva ves čas. 

LOGOPEDINJA Alenka Vidmar
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

VZGOJITELJICA ZA IZVAJANJE DODATNE STROKOVNE POMOČI Maja Markovič E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

SVETOVALNA DELAVKA Špela Podgoršek Pirc
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

V kolikor pa bi želeli tudi osebni pogovor po telefonu, pa nas lahko vsak dan v tednu pokličete v dopoldanskem času in sicer na telefonsko številko: 064 266915.
Ostanimo zdravi!


Začasni ukrep Zavoda RS za šolstvo glede usmerjanja otrok s posebnimi potrebami:


Zgibanka TUDI OTROCI SOZ NAMI V TEM ... Kako se z otrokom pogovarjati o tem, kaj se dogaja v času epidemije novega koronavirusa? Klikni za ogled