Enota Mojca
Enota Mojca Natisni
Kersnikova ulica 2a,
Grosuplje

5 oddelkov, starost otrok od 1 leta do vstopa v šolo
Tel: 01 / 786-15-05
Email: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

Vrtec Mojca je zgrajen iz mobilnih enot, ki dajejo vtis igrive domačnosti in privlačnosti. Obdan je z dvoriščem, igriščem in terasami, kar omogoča vsakodnevno bivanje in gibanje na svežem zraku. 
Strokovne delavke skrbimo za svojo osebno in strokovno rast ter tako izboljšujemo kakovost vzgojno-izobraževalnega dela. Otroke aktivno vključujemo v proces učenja, prepoznavamo individualne potrebe ter s tem spodbujamo samostojnost in sodelovanje med vrstniki. 
V igralnicah in zunaj organiziramo kotičke, ki ponujajo otrokom bogate možnosti za učenje in izbiro glede na močna področja in interes. 
Ko si starši, otroci in delavci vrtca podamo roke, je naš krog sodelovanja sklenjen in uspeh zagotovljen.
 
Pravljični december v enoti Mojca Natisni
Mesec december se je v naši enoti res začel pravljično z otvoritvijo Pravljične sobe in plesom z Rdečo Kapico. Vsak teden so nas obiskali liki iz pravljic in sicer Rdeča Kapica, Muca Copatarica, Sneguljčica,…, ki so nam pripovedovali svoje zgodbe. Ob zvokih harmonike, kitare in flavte ter ob prepevanju otroških pesmic, smo vsi skupaj rajali.

Strokovne delavke smo otrokom pripravile predstavo Palčkova darila. Ob koncu predstave je palček presenetil tudi otroke in jih razveselil z darili. Vsak otrok je dobil ročno lutko, ki smo jih izdelale strokovne delavke. Za skupino 4-5 let pa so lutke izdelali starši na ustvarjalni delavnici.

K prazničnemu vzdušju so prispevali tudi starši, saj so skupaj z otroki izdelali EKO smreke, ki so krasile našo garderobo. Iz kotička za starše pa so nas »pozdravljale« novoletne misli in želje vseh družin.