Enota Kekec
Enota Kekec Natisni
Trubarjeva cesta 15,
Grosuplje

Enota – spodnje igralnice
6 oddelkov, starost otrok od 3 let do vstopa v šolo 
Tel: 01 / 786-61-88
Email: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

Enota novi del 
3 oddelki, starost otrok od 1 do 4 let 
Tel: 01 / 786-61-92
Email: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

Enota stari del 
3 oddelki, starost otrok 1 do 3 let
Tel: 01 / 786-61-91
Email: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript


Enota Kekec kot največji vrtec v središču Grosuplja ima poleg prostorov namenjenih otrokom, tudi centralno kuhinjo, pralnico ter upravni del VVZ Kekec Grosuplje. Obdaja ga urejeno otroško igrišče z igrali, zelenjem, kjer se dnevno igramo, raziskujemo in družimo. Kot naš junak Kekec, se pogosto podamo v okolico, kjer raziskujemo kulturne in naravne znamenitosti ter druge posebnosti, ki so pomembne za življenje vseh v lokalni skupnosti. 
Za velikimi okni vrtca se vsakodnevno razlega radoživ smeh, prepletajo se nove zgodbe in tkejo prijateljske vezi. Številne zgodbe oživijo na lutkovnem in gledališkem odru in navdušujejo gledalce. 

Povezujejo nas Fit igralnice, ki nas skozi učno okolje spodbujajo k ustvarjalnosti, reševanju gibalnih izzivov, raziskovanju in tako optimalno prispevajo k razvoju in zdravju otrok. 

Naše poslanstvo gradimo na področju humanitarnosti, skrbi za najranljivejše otroke in družine, zato organiziramo različne dobrodelne akcije z namenom prenašanja teh vrednot na otroke.

 
Praznični december v enoti Kekec spodnji hodnik Natisni
Ko vstopite v spodnji hodnik enote Kekec, vam glasba naznani, da ste pravzaprav vstopili v grad. Na to vas opomnijo tudi čudovita gotska okna in dragocen lestenec, ki krasi garderobo. Če ste vstopili premraženi, si lahko roke pogrejete ob toplem kaminu, ob pogledu na okrašeno božično drevesce pa se vam bo ogrelo srce. 

Med sprehodom po grajskem hodniku si lahko v soju bakel ogledate bogate umetniške slike, ki so jih s skupnimi močmi naslikali otroci iz vsakega oddelka. 

V ponedeljek, 2. decembra smo se v skupnem prostoru zbrali vsi prebivalci gradu in ob petju pesmi, prižigu luči in krašenju smrečice otvorili praznični december. Garderoba je s svojo podobo postala glavna grajska dvorana in prijeten prostor za druženje.

 
Strokovne delavke enote Kekec spodnji hodnik


Preberi več...