Tretji pohod po Rožletovi poti - Druženje vseh generacij Natisni
Že tretje leto zapored smo strokovne delavke vrtca Rožle navdušile otroke in starše z druženjem vseh generacij in pohodom po Rožletovi poti.
Letos pa je druženje vseh generacij popestrila ga. Ane Geržej, ki je prav ta dan praznovala 101. rojstni dan. Vsi udeleženci druženja smo ob zvokih ansambla Paralelka zapeli slavljenki ob visokem jubileju.

Častni gost g. Miro Cerar je s startom oznanil začetek pohoda in na cilju tudi vsem čestital za udeležbo na pohodu.
Rožletova pot nas je vodila tudi mimo vojašnice, kjer so nam vojaki slov. vojske prijazno razkazali vojaško opremo, vozila …
Na cilju so nas prijetno presenetile sladke dobrote članic društva Podeželskih žena Sončnica Grosuplje.Tudi stojnica lesenih izdelkov naše kulturne dediščine g. Severja je bila zelo vabljiva.Koordinatorke Fitovih iger so otroke in starše popeljale v igre s »padalom«.Pred in po pohodu smo si udeleženci pri medicinski sestri ge. Koritnik preverjali stanje krvnega tlaka.Članice univerze za tretje življenjsko obdobje so nas poučile o osnovah nordijske hoje.Z zmajčkom Ferdom pa smo zaplesali in se poveselili.Prireditev je spretno kot vedno povezovala naša sodelavka in voditeljica na radiu Zeleni val Petra Bor.

     


Strokovne delavke vrtca Rožle, 14. 5. 2011