Obisk ministra za okolje in prostor gospoda Roka Žarniča v VVZ Kekec Grosuplje Natisni
Minister za okolje in prostor gospod Roko Žarnič je v sredo, 15/06-2011 obiskal VVZ Kekec Grosuplje. Obiska se je udeležil na povabilo vzgojiteljice Judite Rajnar, ki je v sklopu vsebin EKO VRTCA z otroki izvajala celoletni projekt »Naše drevo Levček platana«. Skupaj so pripravili tudi fotografsko razstavo otrok oddelka 3-4 let.

Ministra so sprejeli otroci oddelka Pikapolonic z vzgojiteljico Judito Rajnar in pomočnico vzgojiteljice Klavdijo Kresnik ter ravnateljica Majda Fajdiga.

Predstavili so mu projekt »Naše drevo Levček platana«, ki je potekal celo šolsko leto. Otroci so drevo opazovali ter ob njem pridobivali nove učne izkušnje in nova spoznanja. Ob zaključku projekta je nastala fotografska razstava otrok. Predstavili so slikanico, ki so jo sami oblikovali ter ga povabili na ogled drevesa »Levček platana«, ki raste pred vrtcem Kekec.
Otroci ostalih skupin iz enote so mu pripravili kratek kulturni program  z besedo, pesmijo in plesom.Dogodek je spremljal novinar lokalnega radia Zeleni val.                                                                                                                 Majda Fajdiga
                                                                                                                    ravnateljica